Iznimno uspješan tretman za mršavljenje i oblikovanje tijela – općenito

Pogledajte kako izgleda postupak “Vacuslim 48” tretmana – Video 1,  Video 2.

Vidljiv i mjerljiv učinak već nakon 1. tretmana!

Koristi ovog tretmana ogledaju se u sljedećem:

  • Vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana;
  • Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana;
  • Eliminacija viška tekućine;
  • Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga);
  • Vakuumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt (efekt limfne drenaže).

U Kozmetičkom salonu Iris, nudimo iznimno uspješan tretman za mršavljenje i oblikovanje tijela te isto tako za efikasno uklanjanje celulita. Uz klasični tretman gdje se izvodi anticelulitna ručna masaža, u ponudu salona Iris uvrstili smo i novi iznimno uspješan tretman za mršavljenje i oblikovanje tijela naziva – “Vacuslim 48“. Ova nova i provjerena metoda profesionalnog tretmana ubrzava i pokreće proces mršavljenja, eliminacije celulita i drastično poboljšava izgled kože tijela.
Svoju efikasnost ostvaruje putem aktivnih sastojaka samog tretmana, odnosno L-keratina, kofeina, thermolata, ekstrakta divljeg kestena, algi i bršljana te eterskih kompleksa. Ove aktivne komponente udružene sa vakuum i wrap tretmanom daju brže, učinkovite i vidljive rezultate nakon prvog tretmana.

“Vacuslim 48” anticellulite & slimming metoda topi centimetre već nakon prvog tretmana, a potpuna učinkovitost je zajamčena nakon serije od 6 ili više tretmana. Uz posebne povoljnije pakete u Kozmetičkom salonu Iris, do ljeta ostvarite figuru kakvu ste htjeli, te se riješite celulita i viška centimetara.

Po promotivnoj cijeni od 150 kn, isprobajte “Vacuslim 48”, tretman za mršavljenje Rijeka, te odlučite želite li nastaviti sa serijom tretmana ili nastaviti iste koristiti pojedinačno.
tretman za mrsavljenje rijeka

POSTUPAK – Tretman za mršavljenje Rijeka

Odmah na početku bitno je napomenuti da se odabirom paketa “Vacuslim 48” pojedinačni tretman obavlja svaka 2-3 dana.

Tretman započinjemo mjerenjem dimenzija klijentice. Mjerenje se vrši na početku i na kraju svakog tretmana, a rezultati se upisuju u osobni karton klijentice. Zatim apliciramo serum kojim se postiže termo-efekt čime se utječe na cirkulaciju. Serum se može aplicirati sve od područja grudi do stopala.
Nakon seruma, aplicira se krema čiji je zadatak utjecati na metabolizam masti i na eliminaciju viška vode u organizmu. Poput seruma, i krema ima termo-efekt te stvara ugodan osjećaj na tijelu.
Sljedeći korak je vakuum vreća. Dio koji se tretira zatvorimo elastičnom trakom pri vrhu, a dno vakuum vreće elastičnom vezicom, dok se višak zraka usisava kako bi se stvorio efekt vakuuma. Klijentica se udobno smjesti na stol za masažu te u tom položaju ostaje pokrivena 30 minuta kako bi svi aktivni sastojci prodrli dubinski te kako bi se ostvarili maksimalni učinci tretmana.
Nakon 30 minuta vreća se uklanja, a na tijelo se nanosi anticelulitno ulje te se izvodi kraća anticelulitna masaža.

NAŠA PREPORUKA: 6-10 tretmana ovisno o problematici klijentice i željenim učincima tretmana. Trajanje tretmana: 60-75 minuta.
Zbog što učinkovitijih rezultata najbolje je kombinirati sa anticelulitnom masažom tretiranog područja.

Dodatne cijene provjerite na linku: Tretman za mršavljenje RijekaAnticelulitna masaža Rijeka.
Rezervacije termina: direktno online, mobitelom: 099 772 7712.
Provjerite i našu Facebook stranicu: Anticelulitna masaža Rijeka , a više o proizvodu na: Tretman za mršavljenje Rijeka.

Nazovi
Cjenik