Iznimno uspješan tretman za mršavljenje i oblikovanje tijela – općenito

Pogledajte kako izgleda postupak “Vacuslim 48” tretmana – Video 1,  Video 2.

Vidljiv i mjerljiv učinak već nakon 1. tretmana!

Koristi ovog tretmana ogledaju se u sljedećem:

  • Vidljivo smanjenje obujma već nakon prvog tretmana;
  • Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana;
  • Eliminacija viška tekućine;
  • Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga);
  • Vakuumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt (efekt limfne drenaže).

U Kozmetičkom salonu Iris, nudimo iznimno uspješan tretman za mršavljenje i oblikovanje tijela te isto tako za efikasno uklanjanje celulita. Uz klasični tretman gdje se izvodi anticelulitna ručna masaža, u ponudu salona Iris uvrstili smo i novi iznimno uspješan tretman za mršavljenje i oblikovanje tijela naziva – “Vacuslim 48“. Ova nova i provjerena metoda profesionalnog tretmana ubrzava i pokreće proces mršavljenja, eliminacije celulita i drastično poboljšava izgled kože tijela.
Svoju efikasnost ostvaruje putem aktivnih sastojaka samog tretmana, odnosno L-keratina, kofeina, thermolata, ekstrakta divljeg kestena, algi i bršljana te eterskih kompleksa. Ove aktivne komponente udružene sa vakuum i wrap tretmanom daju brže, učinkovite i vidljive rezultate nakon prvog tretmana.

“Vacuslim 48” anticellulite & slimming metoda topi centimetre već nakon prvog tretmana, a potpuna učinkovitost je zajamčena nakon serije od 6 ili više tretmana. Uz posebne povoljnije pakete u Kozmetičkom salonu Iris, do ljeta ostvarite figuru kakvu ste htjeli, te se riješite celulita i viška centimetara.

Isprobajte “Vacuslim 48”, tretman za mršavljenje Rijeka, te odlučite želite li nastaviti sa serijom tretmana ili nastaviti iste koristiti pojedinačno.
tretman za mrsavljenje rijeka

POSTUPAK – Tretman za mršavljenje Rijeka

Odmah na početku bitno je napomenuti da se odabirom paketa “Vacuslim 48” pojedinačni tretman obavlja svaka 2-3 dana.

Tretman započinjemo mjerenjem dimenzija klijentice. Mjerenje se vrši na početku i na kraju svakog tretmana, a rezultati se upisuju u osobni karton klijentice. Zatim apliciramo serum kojim se postiže termo-efekt čime se utječe na cirkulaciju. Serum se može aplicirati sve od područja grudi do stopala.
Nakon seruma, aplicira se krema čiji je zadatak utjecati na metabolizam masti i na eliminaciju viška vode u organizmu. Poput seruma, i krema ima termo-efekt te stvara ugodan osjećaj na tijelu.
Sljedeći korak je vakuum vreća. Dio koji se tretira zatvorimo elastičnom trakom pri vrhu, a dno vakuum vreće elastičnom vezicom, dok se višak zraka usisava kako bi se stvorio efekt vakuuma. Klijentica se udobno smjesti na stol za masažu te u tom položaju ostaje pokrivena 30 minuta kako bi svi aktivni sastojci prodrli dubinski te kako bi se ostvarili maksimalni učinci tretmana.
Nakon 30 minuta vreća se uklanja, a na tijelo se nanosi anticelulitno ulje te se izvodi kraća anticelulitna masaža.

NAŠA PREPORUKA: 6-10 tretmana ovisno o problematici klijentice i željenim učincima tretmana. Trajanje tretmana: 60-75 minuta.
Zbog što učinkovitijih rezultata najbolje je kombinirati sa anticelulitnom masažom tretiranog područja.

Dodatne cijene provjerite na linku: Tretman za mršavljenje RijekaAnticelulitna masaža Rijeka.
Rezervacije termina: direktno online, mobitelom: 099 772 7712.
Provjerite i našu Facebook stranicu: Anticelulitna masaža Rijeka , a više o proizvodu na: Tretman za mršavljenje Rijeka.