Tretmani lica Rijeka | Čišćenje lica Rijeka

Kozmetički salon IRIS nudi različite tretmane lica koristeći profesionalnu Skeyndor kozmetiku i preparate.

Tretmani lica Rijeka i Čišćenje lica Rijeka

Čišćenje lica započinje se s dijagnostikom kože te određivanjem glavne problematike. Temeljem toga, odabiru se odgovarajući proizvodi te se započinje s tretmanom. Sa lica se uklanja šminka te se započinje pilingom. Piling se odrađuje i ultrazvučnom špatulom te se na taj način, uz uklanjanje mrtvih stanica kože, ultrazvukom još dublje djeluje na čišćenje pora. Imamo nekoliko vrsta pilinga, od kiselinskog, enzimskog ili mehaničkog, a ovisno o Vašoj koži, biramo najadekvatniji. Potom slijedi vapozon koji ispušta paru direktno u lice i na taj način proširuje pore kako bi one bile dovoljno otvorene za mehaničko čišćenje lica, odnosno istiskivanje. Nakon 10-15 minuta vapozona, slijedi istiskivanje prištića. Ova faza čišćenja lica može biti lagano nelagodna, ali je neophodna kako bi se pore u potpunosti ispraznile od nakupljenih nečistoća. Trajanje ovog koraka ovisi o problematici kože. Po završetku slijedi dezinfekcija lica visokom frekvencijom.

Nakon toga, na lice se nanosi masažna krema te se masažnim pokretima potiče cirkulacija. Masaža lica traje 15-ak minuta. Sljedeći korak uključuje nanošenje maske na lice, a potom i završne kreme.

Tretman čišćenja lica izvodi se Skeyndor kozmetikom linije Essential, te su obuhvaćeni svi tipovi kože.

Kozmetički salon IRIS – Rijeka ( tretmani lica Rijeka) nudi i razne profesionalne tretmane lica Skeyndor kozmetikom. Svakako, prije svakog profesionalnog tretmana, preporučamo čišćenje lica, kako bi se dobio bolji uvid u tip i stanje kože te sukladno tome preporučio i odgovarajući profesionalni tretman.

TRETMANI LICA PROTIV HIPERPIGMENTACIJA

Skeyndor Power C+

Tretman lica Power C+ je profesionalni tretman koji poboljšava izgled kože na način da posvjetljuje kožu i vraća joj prirodan sjaj. Djeluje na dehidriranu i oštećenu kožu. Vitamin C je sastavni dio tretmana Power C+, a kao takav stimulira metabolizam kože i prozvodnju kolagena, obnavlja stanice kože te djeluje na hiperpigmentacije i mrlje na koži. Uz vitamin C, ovaj tretman sadrži i ekstrakt nara koji djeluje protuupalno te elaginsku kiselinu koja pomaže u apsorpciji vitamina C.

Skeyndor Dermapeel PRO Brightening

Tretman protiv pigmentacija. Tretman sadrži 5 piling tehnika, odnosno piling granulama, ultrazvučni piling, kemijski piling, enzimatski te biološki piling. Preporuča se za masnije kože s proširenim porama, ožiljcima od akni, kožu s pigmentacijskim mrljama, te za pomlađivanje i regeneraciju kože.

TRETMANI PROTIV BORA I/ILI OŽILJAKA

Skeyndor Dermapeel Pro Timeless

Ovaj tretman sadrži kombinacije tri AHA kiseline (glikolnu, mliječnu i mandeličnu) koje imaju obnavljajući učinak na bore, proširene pore i ožiljke.

Skeyndor Power Retinol

Tretman koji osigurava obnovu kože te ima maksimalan učinak pomlađivanja. Izvrstan za kože lica koje su izgubile mladoliki izgled uslijed raznih bora, tamnih pjega, ožiljaka, proširenih pora i slično.

TRETMANI LICA ZA HIDRATACIJU

Skeyndor Power Oxygen 

Ovaj tretman opskrbljuje kožu kisikom i stvara zaštitnu barijeru kao zaštitu od vanjskog zagađenja. Pogodan je za sve osobe koje žive u urbanim sredinama. Aktivni sastojci pomažu održati vlažnost te vraćaju ravnotežu i prirodnu strukturu kože. Također, opskrba kože kisikom usporava starenje kože te joj vraća mladenački izgled.

Skeyndor Power Hyaluronic

Tretman hijaluronom osigurava dubinsku hidrataciju i njegu kože. Ovaj, kao i svaki tretman za hidrataciju kože, može se kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom te na taj način pospješiti djelovanje svih aktivnih sastojaka. Tretman kombinira niske i visoke molekularne mase hijaluronske kiseline te uz pomoć aktivatora tj. akvaporina dubinski hidratizira kožu. Na taj način i štiti kožu od prebrzog gubitka vlage.

Tretmani za hidratizaciju kože mogu se primjenjivati u bilo koje doba godine.

Cjenik tretmana lica možete potražiti klikom na link: Tretmani lica Rijeka.

Tretmani lica Rijeka termin rezervirajte online putem linka, telefonski na 099 772 7712 ili mailom na iris@salon-iris.hr.

Tretmani lica Rijeka

Tretmani lica Rijeka & Čišćenje lica Rijeka: možete posjetiti i našu Facebook stranicu na linku: FACEBOOK.

Nazovi
Cjenik