Tretmani lica Rijeka | Čišćenje lica Rijeka

Kozmetički salon IRIS nudi različite tretmane lica koristeći profesionalnu Skeyndor kozmetiku i preparate.

Tretmani lica Rijeka i Čišćenje lica Rijeka

Čišćenje lica započinje se s dijagnostikom kože te određivanjem glavne problematike. Temeljem toga, odabiru se odgovarajući proizvodi te se započinje s tretmanom. Sa lica se uklanja šminka te se započinje pilingom. Piling se odrađuje i ultrazvučnom špatulom te se na taj način, uz uklanjanje mrtvih stanica kože, ultrazvukom još dublje djeluje na čišćenje pora. Imamo nekoliko vrsta pilinga, od kiselinskog, enzimskog ili mehaničkog, a ovisno o Vašoj koži, biramo najadekvatniji. Potom slijedi vapozon koji ispušta paru direktno u lice i na taj način proširuje pore kako bi one bile dovoljno otvorene za mehaničko čišćenje lica, odnosno istiskivanje. Nakon 10-15 minuta vapozona, slijedi istiskivanje prištića. Ova faza čišćenja lica može biti lagano nelagodna, ali je neophodna kako bi se pore u potpunosti ispraznile od nakupljenih nečistoća. Trajanje ovog koraka ovisi o problematici kože. Po završetku slijedi dezinfekcija lica visokom frekvencijom.

Nakon toga, na lice se nanosi masažna krema te se masažnim pokretima potiče cirkulacija. Masaža lica traje 15-ak minuta. Sljedeći korak uključuje nanošenje maske na lice, a potom i završne kreme.

Tretman čišćenja lica izvodi se Skeyndor kozmetikom linije Essential i Expert Cleanse Pro, te su obuhvaćeni svi tipovi kože.

Kozmetički salon IRIS – Rijeka ( tretmani lica Rijeka) nudi i razne profesionalne tretmane lica Skeyndor kozmetikom. Svakako, prije svakog profesionalnog tretmana, preporučamo čišćenje lica, kako bi se dobio bolji uvid u tip i stanje kože te sukladno tome preporučio i odgovarajući profesionalni tretman.

Kako bismo klijentima ponudili što bolju i kvalitetniju uslugu, konstantno pratimo novosti te uvodimo najaktualnije tretmane. Novost na tržištu od Skeyndor kozmetike je PROBIOME PEEL tretman, nova linija personaliziranih  kemijskih pilinga. Ovim tretmanom, a odabirom odgovarajućeg pilinga za problematiku kože, postižu se izvrsni rezultati, a u cijenu je uključen i sedmodnevni set za kućnu njegu koji je obavezni dio tretmana.

SKEYNDOR PROBIOME PEEL – personalizirani tretman s medicinskim pristupom

Probiome peel je nova linija kemijskih pilinga sa odmah vidljivim rezultatima. Ovim tretmanom personaliziranim pilinzima rješavamo probleme kod:

  • osjetljive i dehidrirane kože kojoj nedostaje hidratacije: HYDRA SOOTHING PEEL
  • umorne kože sa prvim znakovima starenja ili kod kože pušača: ULTRA ILLUMINATING PEEL
  • kože sa hiperpigmentacijama: ADVANCED LIGHTENING PEEL
  • masne kože sa proširenim porama: PORE POLISHING PEEL
  • kože sa znakovima fotostarenja: AGE SMOOTHING PEEL

Nakon odgovarajućeg pilinga, koža se obogaćuje multivitaminskom formulom te multiobiotičkim obnavljajućim kompleksom (sadrži hijaluronsku kiselinu, beta glukan, pre- i post- biotike). Uz sve navedeno, nakon tretmana dobije se gratis set za kućnu njegu. U setu se nalazi već spomenuti multiobiotički kompleks, DD krema (antiage krema sa benefitima BB i CC krema) te multivitaminska noćna krema za lice. Set za kućnu njegu koristi se 7 dana nakon salonskog tretmana.

SKEYNDOR POWER C+

Tretman lica Power C+ je profesionalni tretman koji poboljšava izgled kože na način da posvjetljuje kožu i vraća joj prirodan sjaj. Djeluje na dehidriranu i oštećenu kožu. Vitamin C je sastavni dio tretmana Power C+, a kao takav stimulira metabolizam kože i prozvodnju kolagena, obnavlja stanice kože te djeluje na hiperpigmentacije i mrlje na koži. Uz vitamin C, ovaj tretman sadrži i ekstrakt nara koji djeluje protuupalno te elaginsku kiselinu koja pomaže u apsorpciji vitamina C.

SKEYNDOR POWER RETINOL

Tretman koji osigurava obnovu kože te ima maksimalan učinak pomlađivanja. Izvrstan za kože lica koje su izgubile mladoliki izgled uslijed raznih bora, tamnih pjega, ožiljaka, proširenih pora i slično.

SKEYNDOR POWER OXYGEN 

Ovaj tretman opskrbljuje kožu kisikom i stvara zaštitnu barijeru kao zaštitu od vanjskog zagađenja. Pogodan je za sve osobe koje žive u urbanim sredinama. Aktivni sastojci pomažu održati vlažnost te vraćaju ravnotežu i prirodnu strukturu kože. Također, opskrba kože kisikom usporava starenje kože te joj vraća mladenački izgled.

SKEYNDOR POWER HYALURONIC

Tretman hijaluronom osigurava dubinsku hidrataciju i njegu kože. Ovaj, kao i svaki tretman za hidrataciju kože, može se kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom te na taj način pospješiti djelovanje svih aktivnih sastojaka. Tretman kombinira niske i visoke molekularne mase hijaluronske kiseline te uz pomoć aktivatora tj. akvaporina dubinski hidratizira kožu. Na taj način i štiti kožu od prebrzog gubitka vlage.

Tretman Probiome peel može se ponoviti tek nakon 3 tjedna. U međuvremenu, ovisno o potrebama i stanju kože, mogu se provoditi drugi tretmani iz Skeyndor linije.

Cjenik tretmana lica možete potražiti klikom na link: Tretmani lica Rijeka.

Tretmani lica Rijeka termin rezervirajte online putem linka, telefonski na 099 772 7712 ili mailom na iris@salon-iris.hr.

Tretmani lica Rijeka

Tretmani lica Rijeka & Čišćenje lica Rijeka: možete posjetiti i našu Facebook stranicu na linku: FACEBOOK.