Kozmetički salon IRIS, tretmani lica Rijeka, nudi različite tretmane lica Skeyndor kozmetikom.

Tretmani lica Rijeka

Čišćenje lica započinje dijagnostikom kože te određivanjem glavne problematike. Temeljem toga, odabiru se odgovarajući proizvodi te se započinje s tretmanom. Sa lica se uklanja šminka te se započinje pilingom. Piling se odrađuje i ultrazvučnom špatulom te se na taj način, uz uklanjanje mrtvih stanica kože, ultrazvukom još dublje djeluje na čišćenje pora. Nakon pilinga slijedi vapozon koji ispušta paru direktno u lice i na taj način proširuje pore kako bi one bile dovoljno otvorene za mehaničko čišćenje lica, odnosno istiskivanje. Nakon 10-15 minuta vapozona, slijedi istiskivanje prištića. Ova faza čišćenja lica može biti neugodna, ali je neophodna kako bi se pore u potpunosti ispraznile od nakupljenih nečistoća. Trajanje ovog koraka ovisi o problematici kože. Po završetku slijedi dezinfekcija lica visokom frekvencijom. Nakon toga, na lice se nanosi masažna krema te se masažnim pokretima potiče cirkulacija. Masaža lica traje 15-ak minuta. Sljedeći korak uključuje nanošenje maske na lice, a potom i završne kreme.

Tretman čišćenja lica izvodi se Skeyndor kozmetikom linije Essential, te su obuhvaćeni svi tipovi kože.

Kozmetički salon IRIS – Rijeka ( tretmani lica Rijeka) nudi i razne profesionalne tretmane lica Skeyndor kozmetikom. Svakako, prije svakog profesionalnog tretmana, preporučamo čišćenje lica, kako bi se dobio bolji uvid u tip i stanje kože te sukladno tome preporučio i odgovarajući profesionalni tretman.

TRETMANI LICA PROTIV HIPERPIGMENTACIJA

Skeyndor Power C+

Tretman lica Power C+ je profesionalni tretman koji poboljšava izgled kože na način da posvjetljuje kožu i vraća joj prirodan sjaj. Djeluje na dehidriranu i oštećenu kožu. Vitamin C je sastavni dio tretmana Power C+, a kao takav stimulira metabolizam kože i prozvodnju kolagena, obnavlja stanice kože te djeluje na hiperpigmentacije i mrlje na koži. Uz vitamin C, ovaj tretman sadrži i ekstrakt nara koji djeluje protuupalno te elaginsku kiselinu koja pomaže u apsorpciji vitamina C.

Skeyndor Dermapeel PRO Brightening

Tretman protiv pigmentacija. Tretman sadrži 5 piling tehnika, odnosno piling granulama, ultrazvučni piling, kemijski piling, enzimatski te biološki piling. Preporuča se za masnije kože s proširenim porama, ožiljcima od akni, kožu s pigmentacijskim mrljama, te za pomlađivanje i regeneraciju kože.

TRETMANI PROTIV BORA I/ILI OŽILJAKA

Skeyndor Dermapeel Pro Timeless

Ovaj tretman sadrži kombinacije tri AHA kiseline (glikolnu, mliječnu i mandeličnu) koje imaju obnavljajući učinak na bore, proširene pore i ožiljke.

Skeyndor Power Retinol

Tretman koji osigurava obnovu kože te ima maksimalan učinak pomlađivanja. Izvrstan za kože lica koje su izgubile mladoliki izgled uslijed raznih bora, tamnih pjega, ožiljaka, proširenih pora i slično.

TRETMANI LICA ZA HIDRATACIJU

Skeyndor Power Oxygen 

Ovaj tretman opskrbljuje kožu kisikom i stvara zaštitnu barijeru kao zaštitu od vanjskog zagađenja. Pogodan je za sve osobe koje žive u urbanim sredinama. Aktivni sastojci pomažu održati vlažnost te vraćaju ravnotežu i prirodnu strukturu kože. Također, opskrba kože kisikom usporava starenje kože te joj vraća mladenački izgled.

Skeyndor Power Hyaluronic

Tretman hijaluronom osigurava dubinsku hidrataciju i njegu kože. Ovaj, kao i svaki tretman za hidrataciju kože, može se kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom te na taj način pospješiti djelovanje svih aktivnih sastojaka. Tretman kombinira niske i visoke molekularne mase hijaluronske kiseline te uz pomoć aktivatora tj. akvaporina dubinski hidratizira kožu. Na taj način i štiti kožu od prebrzog gubitka vlage.

Tretmani za hidratizaciju kože mogu se primjenjivati u bilo koje doba godine.

ANTIAGE TRETMANI LICA

Skeyndor Corrective

Tretman koji korigira mimičke bore i daje brze rezultate zahvaljujući sintetiziranom zmijskom otrovu i hijaluronskoj kiselini. U kombinaciji, postiže se efekt popunjavanja dubokih bora i usporava pojava novih.

Skeyndor Global Lift

Ovim tretmanom postiže se lifting efekt te se djeluje na punoću lica i smanjivanje masnoća ispod brade.

 

Cjenik tretmana lica možete potražiti klikom na link: Tretmani lica Rijeka.

Tretmani lica Rijeka termin rezervirajte online putem linka, telefonski na 099 772 7712 ili mailom na iris@salon-iris.hr.

Tretmani lica Rijeka

Tretmani lica Rijeka, možete posjetiti i našu Facebook stranicu na linku: FACEBOOK.

Nazovi
Cjenik