Kozmetički salon IRIS – Rijeka (pedikura Rijeka i trajni lak Rijeka) nudi usluge estetske pedikure – estetska pedikura + klasični lak ili estetska pedikura + trajni lak.

Medicinska pedikura Rijeka je isto tako standaradna usluga našeg salona.

Pedikura Rijeka

Kod estetske pedikure klijentica započinje tretman namakanjem stopala u kupki. Kupka omekšava kožu na stopalima, kao i kožu oko noktiju. Nakon 5-10 minuta, stopala su spremna za daljnju obradu. Klijentici se prebrišu stopala, te se kreće sa tretmanom. Započinje se potiskivanjem kožice noktiju, odstranjivanjem iste, ukoliko za to postoji potreba, krate se nokti, te oblikuju rašpicom do željenog oblika i duljine. Potom se obrađuje zadebljana koža na stopalima odgovarajućom rašpom za pete. Najčešća područja na kojima se nakuplja koža su pete, palci te jastučići na stopalima ispod prstiju. Rašpanjem se uspješno odstranjuje višak kože te se cijelo stopalo dezinficira odgovarajućim dezinficijensom. Ukoliko klijentica nije zainteresirana za lakiranje noktiju, tretman estetske pedikure završava ugodnom masažom stopala.

Lakiranje noktiju na stopalima klasičnim lakom, nastupa nakon obrade nokatne ploče, te se na nokat prvo nanosi baza, potom dva sloja željene boje i završni, zaštitni sjaj.

Trajni lak Rijeka

U kozmetičkom salonu IRIS – Rijeka, nokti se mogu lakirati i trajnim lakovima. U ponudi trajnih lakova imamo Cuccio Veneer lakove.

Cuccio Veneer trajni lakovi, nakon odmašćivanja i dehidriranja nokta, zahtjevaju tanki sloj baze koji se suši u LED lampi. Potom se nanose u pravilu, dva sloja trajnog laka željene boje, te top coat. Lak se odmašćuje cleanerom.

Nakon otprilike 3 tjedna, Vaši nokti su spremni za otklanjanje trajnog laka, te po želji, nanošenje nove boje.

Trajni lakovi se jednostavno ukljanjaju sa prirodnih noktiju potrebnim tekućinama za uklanjanje trajnih lakova i odgovarajućom procedurom.

Tretman estetske pedikure traje od 30 do 40 minuta, ukoliko se u to uključi i lakiranje klasičim lakom, pedikura traje i do sat vremena.

Pedikura trajnim lakom traje nešto duže, odnosno otprilike sat i 15 minuta.

Cjenik usluga pedikure možete potražiti klikom na: Pedikura Rijeka.

Svoj termin rezervirajte online putem linka, telefonski na 099 772 7712 ili mailom na iris@salon-iris.hr.

Pedikura Rijeka

Više o pedikura Rijeka ili trajni lak Rijeka potražite na našoj stranici Facebook.