Tretmani lica Rijeka | Mikrodermoabrazija Rijeka | Radiofrekvencija lica Rijeka | Hiperpigmentacija Rijeka | Antiage Rijeka

Uz manualne tretmane lica, možemo kombinirati aparativne tehnike i na taj način pospješiti dugotrajnost rezultata tretmana lica.

Dijamantna mikrodermoabrazija Rijeka

Ova tehnika izvrsna je za sve tipove kože, a djeluje na uklanjanje mrtvih stanica, odnosno na uklanjanje površinskog sloja kože. Kao takvu, koristimo je u svrhu:

  • smanjenja proširenih pora
  • regulacije sebuma
  • rješavanja problema hiperpigmentacija kože
  • smanjenja sitnih bora ili ožiljaka

Aparat dijamantne mikrodermoabrazije specifičan je po svojim dijamantnim nastavcima različitih granulacija. Ovisno na koji problem i dio kože želimo utjecati, koristimo odgovarajući nastavak i intenzitet.

Postupak je ugodan, nema nuspojava i ne izaziva reakcije.
Ovaj tretman može se koristiti zasebno, u paketu od 5 tretmana u kombinaciji s ampulom, masažom i maskom ili kao dio tremana kod hiperpigmentacija, ožiljaka ili anti age tretmana.

Radiofrekvencija lica Rijeka

Ovaj tretman koristimo kod kože koja je opuštena, kojoj je potreban lifting, zatezanje i učvršćivanje, odnosno kojoj je potrebno potaknuti stimulaciju kolagena. Ovo postižemo aplikacijom gela za radiofrekvenciju na kožu lica te sonde za radiofrekvenciju. Sonda se zagrijava, te potiče tkivo na zatezanje elastičnih vlakana u koži i proizvodnju kolagena. Ovaj efekt je trenutan, te su već nakon prvog tretmana vidljive promjene. Benefiti ovog tretmana vide i kroz sljedećih nekoliko dana jer koža nastavlja proizvoditi kolagen.

Tretman protiv hiperpigmentacija

Ovaj tretman kombiniramo s mikrodermoabrazijom. Kako kod hiperpigmentacija nikad nije dovoljan samo jedan tretman, u ponudi se nalazi paket od 6 tretmana, od kojih svaki zasebno djeluje na posvjetljivanje mrlja na koži. Paket započinjemo s čišćenjem lica koji kombiniramo s mikrodermoabrazijom, kod sljedećeg dolaska započinje se sa Skeyndor Dermapeel Brightening tretmanom koji također kombiniramo s mikrodermoabrazijom. Izmedju svakom Dermapeel tretmana odrađujemo Skeyndor Power Vitamin C+ tretman kojim vraćamo hidrataciju i sjaj koži te posvjetljujemo ten. Tretman se radi svakih 7 dana, dok je pauza između tretmana čišćenja i prvog Dermapeel tretmana nešto kraća.

Tretman hidratacije lica infuzijom kisika

Ovaj tretman je izvrstan kod suhe kože i dehidrirane kože jer se hidratantna ampula aplicira pod tlakom na površinu kože te prodire u dublje slojeve. Tretman je potrebno započeti mikrodermoabrazijom kako bismo otklonili odumrle stanice kože, zatim apliciramo ampulu dok se u potpunosti ne apsorbira. Tretman je potpuno bezbolan, a rezultat je blistava i svježa koža.  Kao i ostale tretmane, i ovaj je moguće naći kao set tretmana u paketu u kojem se ovaj tretman kombinira s mikrodermoabrazijom ovisno o potrebama kože, te Skeyndor Power manualnim tretmanima za hidrataciju kože.

tretmani lica rijeka

Tretmani lica Rijeka i paketi sa cijenama možete potražiti klikom na link: Cjenik

Tretmani lica Rijeka termin rezervirajte online putem linka, telefonski na 099 772 7712 ili mailom na iris(a)salon-iris.hr.

Pratite i našu Facebook stranicu za aktualne popuste – Tretmani lica Rijeka | Mikrodermoabrazija Rijeka | Radiofrekvencija lica Rijeka | Hiperpigmentacija Rijeka | Antiage Rijeka.