Medicinska pedikura Rijeka je postupak kojim se otklanjaju i saniraju problemi na stopalima poput natisaka, kurjih očiju, uraslih noktiju te gljivičnih oboljenja noktiju. Ova vrsta pedikure uključuje i estetski dio pedikure, ali je dodatno usredotočena na uklanjanje spomenutih problema i poteškoća. U kozmetičkom salonu IRIS – Rijeka držimo do najviše razine sanitarnih mjera, te je sav pribor jednokratan, a alat podliježe potpunoj dezinfekciji i sterilizaciji nakon svakog korištenja.

Medicinska pedikura Rijeka

Medicinska pedikura Rijeka u Kozmetičkom salonu IRIS započinje poput klasične pedikure, umakanjem stopala u kadici obloženoj jednokratnim vrećicama za pedikuru. Nakon 10 – 15 minuta, stopala se prebrišu jednokratnim suhim ručnikom te se započinje s postupkom. Skraćuju se i oblikuju nokti, otklanja kožica, te se ploča nokta obrađuje brusilicom za nokte.

Problemi poput kurjih očiju, uraslih noktiju ili zadebljanje kože, rješavaju se jednokratnim skalpelima. Pri kraju, koža na stopalima obrađuje se rašpom za pete. Cijeli tretman medicinske pedikure završava masažom stopala.

Medicinska pedikura Rijeka je tretman za stopala koji podrazumijeva određene probleme koji se pojavljuju na stopalima. Kako bi spriječili ponavljanje problema na stopalima, preporučljivo je tretman raditi minimalno jednom mjesečno. U tom slučaju, problemi se mogu sanirati već u samom nastanku i na taj način spriječiti eventualnu neugodnu bol u stopalima. Svakako, ukoliko problem nije konstantan ili ponavljajući, te ne postoji potreba za ponavljanjem tretmana medicinske pedikure, uvijek se može raditi tretman estetske pedikure i na taj način održavati higijenu i zdravlje Vaših stopala.

Stopala su veći dio dana zatvorena u čarapi i/ili obući te su time pojačano izložena stvaranju problema na njima. Zbog toga je nužno na vrijeme voditi računa o općoj higijeni stopala. Time ćete spriječiti nastanak ozbiljnijih poteškoća na stopalima koja mogu biti iznimno neugodna za svakog pojedinca.

Rezervaciju svog termina za medicinsku pedikuru možete obaviti direktno: online ili kontaktom na broj mobitela 099/772-7712

Kompletni cjenik pedikure (medicinske i estetske) možete naći na linku: cijena – medicinska pedikura Rijeka.

medicinska pedikura rijeka

Više o nama i našim uslugama i popustima možete pronaći i na našoj stranici: Facebook.

Nazovi
Lokacija