Masaža Rijeka – masaža tijela je standardna ponuda kozmetičkog salona Rijeka IRIS. Izdvajamo masaže leđa, cijelog tijela, stopala, anticelulitne masaže – parcijalne i cijelog tijela, masaže lica, vrata, dekoltea i vlasišta.

Masaža ima pozitivan utjecaj na zdravlje tijela i duha.

Postoje mnoge dobrobiti masaže te ako tražite masažu u Rijeci na pravom ste mjestu. Masažnim tehnikama djelujemo na cijeli organizam, te tako reduciramo stres, otklanjamo bolove u mišićima, glavobolje, probleme s probavom te nesanicu uzrokovanu stresom.

Masaža započinje nanošenjem masažnog ulja te se specifičnim pokretima djeluje na svaki mišić kako bi se klijenta dovelo do potpune relaksacije. Trajanje masaže je od 30 do 90 minuta, ovisno o vrsti masaže i dijelu tijela koji se tretira.

Masaže

Masaža cijelog tijela traje 60 minuta, a započinje sa masažom stopala. Nakon toga, postepeno se prelazi na listove, i gornji dio nogu. Nakon što se sa masažom završi područje nogu, prelazi se na masažu leđa. Potom se osoba okreće na leđa te se tretira prednji dio nogu i postepeno se prelazi na gornji dio tijela, odnosno ruke. Također, uz masažu cijelog tijela, nudimo i masažu cijelog tijela te lica i vlasišta koja traje 90 minuta. Kako i sam naziv kaže, uz cijelo tijelo se dodatno obuhvaća i lice te vlasište. Ovakva masaža dovodi tijelo u kompletnu relaksaciju i nestanak napetosti u mišićima koja je uz današnji način života prisuna kod svih nas.

Masažom leđa, u trajanju od 30 minuta, tretiraju se mišići leđa, a posebna pozornost usmjerena je na eventualne čvoriće, odnosno miogeloze (nakupine mliječne kiseline u mišiću ili oko njega). Miogeloze nastaju na međulopatičnom području, u ramenima ili vratu, te uzrokuju bol koja se osjeća i tijekom mirovanja. Uz kombinaciju vježbanja i masažnih tehnika može se djelovati na miogeloze i na taj način smanjiti bol uzrokovanu ovim nakupinama.

Anticelulitna masaža je tehnika masaže kojom se djeluje na cirkulaciju. Masažni pokreti kod ove masaže se uvelike razlikuju od klasične masaže. Pokreti su brzi, dublji i jači. Tretman se izvodi kao parcijalni ili tretman cijelog tijela. Ovisno o tome razlikuje se i trajanje tretmana, 30 ili 45 minuta.

Provjerite cijene i slobodne termine te se rezervirajte online

Cjenik za kozmetički salon Rijeka (Iris) za masaže nalazi se na linku: Masaža Rijeka.

Online rezervacija termina za kozmetički salon Rijeka (Iris) – masaža Rijeka: OVDJE.

masaža rijeka

Provjerite i našu Facebook stranicu: Facebook – Kozmetički salon Iris.

Nazovi
Lokacija