Kozmetički salon Iris (manikura Rijeka i trajni lak Rijeka) nudi usluge manikure i to: manikura + klasični lak ili manikura + trajni lak.

Manikura Rijeka

Svaku manikuru započinjemo namakanjem ruku u kupki kako bi se omekšala koža oko noktiju i kako bi je se, na taj način, pripremilo za potiskivanje i po potrebi odstranjivanje. Nakon namakanja, započinje se sa tretiranjem kožice, kraćenjem noktiju te oblikovanjem noktiju do željenog oblika. Nokti se poliraju, te ovisno o želji klijentice, pripremaju za sljedeći korak, odnosno lakiranje. Ukoliko klijentica ne želi lak na svojim noktima, tretman se završava nanošenjem ulja za kožicu noktiju, te masažom ruku odgovarajućim pripravcima.

Ukoliko klijentica želi klasičan lak na svojim noktima, nakon poliranja nokta, nanosi se baza, dva sloja klasičnog laka za nokte i te završni zaštitni sloj laka. Ovakav lak za nokte trajat će oko 5-7 dana na rukama.

Trajni lak Rijeka

U kozmetičkom salonu IRIS – Rijeka, nokti se mogu lakirati i trajnim lakovima. U ponudi trajnih lakova koristimo isključivo Cuccio Veneer.

Cuccio Veneer trajni lakovi, nakon odmašćivanja i dehidriranja nokta, zahtjevaju tanki sloj baze koji se suši u LED lampi. Potom se nanose u pravilu, dva sloja trajnog laka željene boje, te top coat. Lak se odmašćuje cleanerom.

Nakon otprilike 3 tjedna, Vaši nokti su spremni za otklanjanje trajnog laka, te po želji, nanošenje nove boje.

Trajni lakovi se jednostavno ukljanjaju sa prirodnih noktiju potrebnim tekućinama za uklanjanje trajnih lakova.

Proces manikure traje 20-tak minuta, manikure s lakom 35 minuta, a manikure s trajnim lakom do sat vremena. Manikura s trajnim lakom traje i nešto duže ukoliko se uklanja stari trajni lak.

Cjenik usluge trajnog laka možete pogledati klikom na: Trajni lak Rijeka.

Svoj termin rezervirajte online putem linka, telefonski na 099 772 7712 ili mailom na iris@salon-iris.hr.

trajni lak Rijeka

Više o manikura Rijeka ili trajni lak Rijeka potražite i na našoj stranici Facebook.

Nazovi
Lokacija