U ponudi kozmetičkog salona Iris nalazi se i depilacija šećernom pastom Rijeka ili egipatska depilacija Rijeka.

Još jedna vrsta uklanjanja dlačica, odnosno depilacije, je depilacija šećernom pastom. Ova vrsta depilacije pruža jedinstvene rezultate u usporedbi sa depilacijom voskom, brijanjem ili s epilacijom. Generalno govoreći o šećernoj pasti i depilaciji ove vrste, bitno je napomenuti kako šećerna pasta prijanja samo uz dlaku, te je time iritacija kože dovedena do minimuma. Depilacija šećernom pastom provodi se se pri tjelesnoj temperaturi  te je prikladna za osjetljivu kožu.

EpilaDerm šećerna pasta

U mnoštvu proizvoda, odlučili smo se za Epiladerm šećernu pastu. Prednosti ove depilacije su brojne, ali najčešća razlika u odnosu na klasičnu depilaciju je sposobnost Epiladerm šećernih pasti da osiguraju dublju depilaciju korijena – također i vrlo kratkih dlačica. Šećerna pasta tako uklanja dlačice u njenom prirodnom smjeru rasta s minimalnim lomom i iritacijom živaca unutar folikula dlake. To osigurava, između ostalog, manje uraslih dlačica tijekom vremena.

EGIPATSKA DEPILACIJA RIJEKAEipladerm šećerne paste koristite se pri sobnoj temperaturi bez prethodnog zagrijavanja u grijaču. Tijekom primjene, paste ostaju lagano tekuće, a to omogućuje kozmetičaru da odabere optimalnu šećernu pastu ovisno o duljini kose, stanju kože i području primjene.

Konačno, prednosti depilacije šećernom pastom Epiladerm su sljedeće:

  • prorijeđuje dlačice i reducira njihov rast
  • iritacija kože je svedena na minimum
  • mogu se depilirati sva područja

Depilacija šećernom pastom Rijeka započinje pripremom kože klijenta, odnosno uklanjanjem viška vlage s površine kože pri čemu se koristi puder za kožu, odnosno baby puder. Potom se pasta nanosi suprotno od smjera rasta dlačica, a dlačice se uklanjaju u smjeru rasta. Pasta ne ostavlja ljepljivi trag, te istovremeno njeguje i hrani kožu.

Cjenik depilacija šećernom pastom Rijeka (egipatska depilacija Rijeka) možete potražiti klikom na link: Depilacije Rijeka.

Depilaciju šećernom pastom Rijeka možete rezervirati telefonski na 099 772 7712 (može i Viber ili WhatsApp) ili nam pošaljite mail na iris@salon-iris.hr.

Nazovi
Cjenik