Depilacija Rijeka

Depilacija tijela je usluga koju nudimo u Kozmetičkom salonu Rijeka (Iris).

Depilacija je učinkovita metoda privremenog uklanjanja dlačica. U kozmetičkom salonu IRIS – Rijeka vršimo usluge depilacije voskom u patronama koji se zagrijava do određene temperature, nakon čega se nanosi na dio kože s koje je potrebno odstraniti dlačice. Potom se jednokratnim trakama za depilaciju dlačice otklanjaju suprotno od smjera rasta. Kod ove vrste depilacije, bitno je da su dlačice dužine 5 mm, inače ih se ovom vrstom depilacije neće moći ukloniti. Nakon tretmana depilacije u salonu, na depilirano područje se nanosi losion ili ulje te se laganim masažnim pokretima završava tretman depilacije.

Ovisno o djelu tijela koji se tretira, depilacija može trajati od 10 do 60 minuta.

Nakon depilacije može se očekivati crvenilo depiliranog područja koje se povuče kroz nekoliko sati, a sasvim je normalna i uobičajena reakcija kože.

Piling tijela

Također, ono što savjetujemo svojim klijenticama, jeste da prije depilacije učine piling tijela. To mogu učiniti samostalno kod kuće ili u salonu. Tako će se odstraniti mrtve stanice kože i djelovati na eventualne urasle dlačice. Pilingom, urasle dlačice izlaze na površinu kože te će ih se depilacijom moći uspješno odstraniti. Problem uraslih dlačica uslijed brijanja ili depiliranja je česti problem svake žene, a može dovesti i do upala. Piling tijela, odnosno nogu ili bilo kojeg drugog dijela tijela koji se namjerava depilirati, može se raditi kod svakog, ili svakog drugog, tuširanja te spriječiti urastanje dlačica.

Na tržištu postoje različiti pilinzi, no iste možemo pripraviti i uz pomoć sastojaka koje imamo u vlastitom domu. Dovoljno je pomiješati kuhinjsku sol ili šećer, a može se koristiti i kukuruzna krupica, sa maslinovim uljem. Isto tako koristit se može i bilo koje drugo ulje koje imate kod kuće. Koža će nakon pilinga biti izuzetno glatka, te će se uvelike umanjiti problem uraslih dlačica ili suhoće kože.

Cjenik i ponuda depilacija kozmetičkog salona Iris – Rijeka možete pronaći na linku: Depilacija Rijeka.

Svoj termin možete rezervirati online putem linka, telefonski na 099 772 7712 ili mailom na iris@salon-iris.hr.

depilacija Rijeka

Depilacija rijeka – Provjerite i našu Facebook stranicu: Facebook – kozmetički salon Rijeka.

Nazovi
Lokacija